Zimno-vianočné prírodné dekorovanie

Ako si užiť vianočnú pohodu a vyhnúť sa stresu? Jednoducho – včasnou prípravou. Každý rok nás Vianoce tak trochu zaskočia. Akoby prišli neočakávane alebo v nezvyčajnom čase. Zdá sa nám, česť výnimkám, že máme čas a zrazu je už na akékoľvek prípravy neskoro. Tento rok je celkom iný ako ostatné. Akoby sa planéta začala točiť trochu pomalšie. Život naberá iný zmysel a celé naše fungovanie iný smer. Spravme si aj tieto Vianoce iné. Každý po svojom. Venujme však viac času príprave – nás samých, našich domovov aj darčekov pre našich blízkych.

To, ako chcete pripraviť seba na sviatočné chvíle, viete vy. My vám vieme dať pár tipov, ako zariadiť svoje domovy a tiež vám možno pomôžeme s darčekmi.

Vianoce sú o otvorení našich sŕdc, nie darov.

Tipy na vianočné dekorovanie

Vianoce sú čarovným okamihom, kedy sa aj my dospelí môžeme na chvíľu preniesť do rozprávky a dovoliť si nežnejšie dekorovanie. Do tejto kolekcie sme vniesli mäkkosť bavlny, čarovnú radosť rolničiek, belosť snehu a pokoj vychádzajúci z prírodných motívov.

Stolový behúň ZIMNÁ ROZPRÁVKA spolu s vankúšmi a ďalšími doplnkami nájdete na našom e-shope.

Vianoce nie sú o výzdobe, ale o vnútornom naladení sa. Našu náladu a vnútorný postoj by sme mali vniesť do nášho aranžovania, aby nás po celý čas obklopovala. Chcete na sviatky spojiť rodinu, vytvoriť teplo domova a pohodovú, ničím nerušenú atmosféru? Pripravte si zimno-vianočné dekorovanie o čosi skôr a v tomto duchu sa ponesú aj všetky vaše predvianočné prípravy.

Téma FROST: dlhý stolový behúň, prestieranie, vankúšiky

Čo je to zimno-vianočné dekorovanie?

Nie výhradne zimné a nie celkom vianočné. Niečo medzi. Dekorovanie, ktoré vás sprevádza celým decembrom a nenápadne, potichu vytvára vianočné naladenie sa. Tento rok sme si všetci užili stresu až nadmieru, venujme teda december spomaleniu sa, zamysleniu, stíšeniu sa. Nenechávajme si to až k štedrovečernému stolu, kedy sa stíšime nie od pokory, radosti a slávnostnosti chvíle, ale od vyčerpania z kŕčovitých príprav.

Štvorcový stredový obrus SCARLETT

Zimno-vianočné dekorovanie má za úlohu vytvoriť harmóniu vo vašich domovoch už počas všetkých príprav – upratovania, varenia, pečenia, aj počas bežných každodenných úloh.

Túto kolekciu sme zámerne ladili do zemitých farieb, prírodných motívov a ľanu, aby sme vám pomáhali sústrediť sa na to, čo je skutočne dôležité. Lesk, trblietky a flitre sú síce pôsobivé, ale smerujú nás tak trochu inak. Navodzujú viac stresovú atmosféru, pocit, že ešte nemáte všetko, túžbu mať stále viac. Túžbu po slepej dokonalosti a naháňanie sa stále za niečím. My však už máme všetko, čo máme mať!

Téma Scarlett s výraznou karmínovou Vianočnou ružou vďaka svojej farebnosti krásne vynikne sólo aj v kombinácii s jednofarebným obrusom. Navrhli sme ju tak, aby upútala pozornosť každej návštevy aj bez výrazných dekorácii a domácim priniesla domov teplo, energiu, inšpiráciu a dobrú náladu.

Ilustračný obrázok

Tipy na darčeky

Originálna limitovaná sada bytových textílii vyrobených ručne a s láskou bude určite skvelým darčekom pre vašich blízkych. Aby ste mohli teplo domova aj darovať, vytvorili sme niekoľko darčekových balíčkov. Produkty si tiež môžete vyskladať podľa seba a pri kúpe viac ako troch kusov, vám ich automaticky darčekovo zabalíme.

Ilustračný obrázok
Verified by MonsterInsights